لوگو کلینیک زیبایی رزاسیس
کاشت ابرو

کاشت ابرو

کاشت ابرو یکی از مهم ترین کارهایی است که می توان برای زیباسازی صورت انجام داد. بعضی از افراد روش های کلاسیک تری همچون تتو و هاشور را برای ابرو به کار می برند که عوارض بشدت زیادی برای آن ها در بر دارد. با توجه به حساسیت بالای این مورد، بهتر است که عمل کاشت ابرو توسط یک کلینیک و تیم مجرب انجام شود تا خیال شما از بابت کیفیت ارائه خدمات راحت باشد.
هدف
افزایش تراکم و فرم دهی ابرو ها
تعداد جلسات
۱ جلسه
ماندگاری
دائمی
زمان نتیجه گیری
۴ ماه بعد از کاشت
دوره نقاهت
۳ روز
عوارض
تورم

کاشت ابرو چیست؟

کاشت ابرو نوعی کاشت مو است که افرادی که به علل مختلف ابروهای خود را از دست داده‌اند یا ابروهای بسیار نازک و کم‌ پشت دارند از این عمل جراحی استفاده می‌کنند تا این زیبایی از دست رفته خود را جبران کنند. این روش، مشابه روش‌های کاشت مو می‌باشد و هزینه این جراحی با توجه به فرد و میزان ریزش موی او متغیر است. کاشت ابرو یک عمل زیبایی است که شامل کاشت فولیکول های مو به ابروها برای بهبود ضخامت، شکل و ظاهر کلی آنها می شود. این روش معمولاً برای افرادی انجام می شود که به دلایل مختلف مانند کندن بیش از حد، ژنتیک، ضربه یا شرایط پزشکی، ابروهای نازک یا کم پشتی دارند.

کدام روش کاشت ابرو بهتر است؟

با وجود روشهای مختلف برای کاشتن ابرو، کدام روش مناسب تر است؟

انتخاب روشی مناسب برای کاشتن ابرو بستگی به نظر پزشک دارد. لذا، در جلسه مشاوره و با انجام معاینات لازم روشی مناسب با توجه به نیازهایتان به شما پیشنهاد خواهد شد.

همچنین، در انتخاب بهترین روش انتخاب کاشتن ابرو، ترکیب صورت و چهره موثر است. لذا، پزشک باید در مورد انواع روشهای کاشت ابرو و تفاوت های بین آن ها به بیمار اطلاعات کافی دهد.

به طور مثال، در صورتی که افراد دچار کاهش شدید موهای ابرو شده باشند و به گرافت های زیادی برای کاشت نیاز باشد، روش FUT مناسب است؛ چرا که این تکنیک معمولا فولیکول های موی بیشتری را فراهم می کند.

همچنین، برای بیمارانی که به پیوند کمی نیاز دارند و میخواهند پس از مدت کوتاهی به امور روزانه خود بپردازند، روش FUE مناسب است؛ چرا که به دلیل کم تهاجمی تر بودن این روش، FUE دوره ریکاوری سریع تری نسبت به تکنیک FUT دارد.

نحوه کاشت ابروی طبیعی

کاشت ابروهای طبیعی یک روش جراحی است که می تواند به افرادی که ابروهای نازک یا از دست رفته دارند کمک کند تا ابروهای پرتر و طبیعی تری داشته باشند. این روش اغلب برای افرادی انجام می شود که به دلایل مختلف مانند کندن بیش از حد، جای زخم یا شرایط پزشکی، ریزش موی ابرو را تجربه کرده اند. مراحل کاشت ابرو به شرح زیر است:

  • مشاوره:با تعیین وقت مشاوره با یک جراح کاشت مو مجرب و مجرب شروع کنید. در طول مشاوره، می توانید اهداف و انتظارات خود را مورد بحث و بررسی قرار دهید و همچنین شایستگی خود را برای این روش ارزیابی کنید. جراح ابروهای شما را معاینه می‌کند، ناحیه اهداکننده (معمولاً پشت پوست سر) را ارزیابی می‌کند و تعداد گرافت‌های مورد نیاز را تعیین می‌کند.پزشک در جلسه مشاوره یا معاینه، طراحی ابرو را با توجه به ترکیب صورت و انتظارات بیمار انجام می دهد. همچنین، در این جلسه بانک مو برای برداشت مو و محل کاشت ابرو مورد بررسی قرار می گیرد.
  • بیهوشی:در روز عمل، بی‌حسی موضعی در ناحیه اهداکننده و ناحیه گیرنده ابرو انجام می‌شود تا اطمینان حاصل شود که در طول جراحی راحت و بدون درد هستید.
  • استخراج پیوند:گرافت مو از آن برداشت میشود ناحیه اهداکننده، معمولاً پشت پوست سر، با استفاده از روش FUE (استخراج واحد فولیکولی) یا FUT (پیوند واحد فولیکولی). FUE یک تکنیک رایج تر و کمتر تهاجمی است، زیرا شامل استخراج فولیکول های مو به صورت فردی است.در این مرحله، پس از تزریق ماده بی حسی به منطقه اهدا کننده، به استخراج واحدهای فولیکولی پرداخته خواهد شد. در این فاز از کاشتن ابرو به تعدادی گرافت نیاز است که با توجه به روش کاشتن ابرو، نحوه برداشتن فولیکول های مو متفاوت خواهد بود.بنابراین در صورت لزوم، قسمت کوچکی از پشت سر تراشیده شده و گرافتها برداشته خواهند شد. در این روش بر خلاف دیگر روشها که برای استخراج فولیکولها بخشی از پوست سر را می برند، موها بصورت دانه ای خارج می شوند. این روش نتایجی بسیار طبیعی تر را ارائه می دهد.
  •  آماده سازی پیوند: سپس گرافت های موی برداشت شده با دقت زیر میکروسکوپ آماده می شوند تا از زنده ماندن فولیکول ها اطمینان حاصل شود.کار با تزریق ماده بی حس کننده به ابرو آغاز می شود. در این مرحله از کاشتن ابرو از قلم ایمپلنت استفاده خواهد شد که باید کاشتن ابرو با توجه به جهت رویش موها و زاویه قلم انجام شود.توجه به جهت فولیکولها و رشد موها و نیز روش نگه داشتن قلم در دستیابی به نتیجه ای دلخواه بسیار موثر است.
  •  ایجاد سایت گیرنده: برش های ریزی در ناحیه گیرنده (ابروها) با توجه به شکل و تراکم مورد نظر ابروهای جدید ایجاد می شود. جراح باید در ایجاد زاویه ها و جهت های طبیعی برای موهای کاشته شده مهارت داشته باشد.
  •  پیوند: سپس گرافت های آماده شده با دقت در محل های گیرنده کاشته می شوند و مراقب الگوی رشد طبیعی ابروها هستند. گرافت های تک مو اغلب برای دستیابی به ظاهر طبیعی استفاده می شود.
  •  مراقبت های بعد از عمل: پس از پیوند، جراح دستورالعمل های مراقبت پس از عمل را ارائه می دهد. شما باید اینها را دنبال کنید دستورالعمل هایی برای اطمینان از بهبودی مناسب و به حداقل رساندن خطر عفونت یا عوارض.
  •  شفا و بهبودی: در هفته‌های بعد از عمل، ممکن است قرمزی، تورم و دلمه در محل‌های پیوند را تجربه کنید. این اثرات موقتی هستند و باید با بهبودی ابروها فروکش کنند.
  •  قرارهای بعدی: برای نظارت بر پیشرفت و رسیدگی به هر گونه نگرانی یا سوالی که ممکن است داشته باشید، قرار ملاقات های بعدی با جراح خود خواهید داشت.
  •  نتایج نهایی: رشد کامل ابروهای کاشته شده و آشکار شدن نتایج ممکن است چندین ماه طول بکشد. با رشد مجدد مو، با موهای طبیعی ابروهای شما ترکیب می شود و ظاهری کامل تر و طبیعی تر به ارمغان می آورد.
  • ریکاوری و مراقبت های پس از کاشت ابرو:پس از انجام عمل کاشتن ابرو، محل کاشت پانسمان می شود تا بدین ترتیب، از اتصال مناسب موها و بافت مو اطمینان حاصل شود و از بروز مشکلات مختلف جلوگیری گردد.همچنین، شما باید به نکات مراقبتی و توصیه های پزشک پس از کاشتن ابرو توجه کنید تا بهبودی به سرعت انجام شود. بطور مثال، تا دو ماه نباید در معرض نور مستقیم خورشید قرار بگیرید و تا یک ماه از دستکاری یا مالیدن و نیز تراشیدن این ناحیه جلوگیری کنید.

    همچنین، پانسمانهای موجود در ناحیه بانک مو و محل کاشت شده باید برای دو روز باقی بمانند؛ بنابراین، در طی این مدت نیازی به تمیز کردن یا تعویض پانسمانها نیست. پس از اینکه پانسمان ناحیه بانک مو توسط پزشک برداشته شد باید محل مورد نظر با احتیاط کامل شسته شود.

    مایع مخصوصی نیز تجویز می شود که هر ۲ تا ۳ ساعت باید بر روی ابروها و محل کاشت ابرو اسپری شوند. دقت کنید که نباید پوسته ها یا لخته های خونی که پس از جراحی بر روی ابروها دیده می شوند را دستکاری کنید.

    برای کاهش التهاب و تورم نیز استفاده از کمپرس سرد موثر است. اما نباید آن را بیشتر از ۲۰ دقیقه روی ابروها گذاشت. کشیدن بخیه های پشت سر ممکن است ۱۰ روز پس از کاشتن ابروها انجام شود که در اینصورت استفاده مرتب از پمادها یا داروهای تجویز شده الزامی است.

    دقت کنید که، نباید تا چندین ماه پس از کاشتن ابرو از قلیان، سیگار و مشروبات الکلی استفاده کنید و از برداشتن ابروهایی که کاشته شده اند برای حداقل ۱۵ روز پس از کاشت جدا خودداری نمایید.

انتخاب یک جراح معتبر و با تجربه برای انجام این عمل بسیار مهم است تا بهترین نتایج ممکن را تضمین کند. برای یک دوره نقاهت و برخی مراقبت های بعد از عمل برای رسیدن به نتیجه مطلوب آماده باشید. به خاطر داشته باشید که موفقیت این روش به عواملی مانند این بستگی دارد کیفیت موهای اهداکننده، مهارت های جراح و فرایند بهبودی فردی شما.

برای کاشت ابرو از موهای موجود روی سر استفاده می‌شود که با استفاده از روش FUE و FUT اینکار انجام می‌شود. کاشت ابرو روشی است که شامل برداشتن فولیکول های مو از یک ناحیه از بدن و کاشت آنها به ناحیه ابرو می شود. مانند کاشت مو این روش تحت بی حسی موضعی انجام می شود و ایمن و کم تهاجمی در نظر گرفته می شود. کاشت ابرو روشی موثر برای بهبود ظاهر ابروهایی است که به دلایل مختلف از جمله ژنتیک، افزایش سن، کندن بیش از حد و شرایط پزشکی نازک یا کم پشت هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × پنج =